Ура! Ми їдемо в Одесу!

Ура! Ми їдемо в Одесу!

Хто куди на осінні канікули? А ми вирушили в найяскравіше, найнеординарніше и найзагадковіше місто України!Звичайно, це Одеса!

16 листопада 2018 року 17 вихованців у супроводі двох керівників (Процун І.В. та Комара Р.В) КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» відвідали столицю гумору, перлину біля моря, та просто чудове місто півдня України – Одеса.

Початком нашої екскурсії стали славнозвісні, найзаплутаніші і найдовші лабіринти рукотворних печер у світі - Одеські катакомби. У супроводі досвідченого гіда ми спустилися під землю на глибину 23 – 25 метрів, і пройшли близько 2-х кілометрів підземелля, де кожна зупинка не була схожа одна на одну.

Пообідавши і набравшись сил, ми вирушили на знайомство ще з одним дуже цікавим об’єктом - «Музей цікавої науки»! Загалом, музей вразив нас надзвичайною атмосферою. Хоча спочатку, ми вважали, що побачимо там звичайні експонати, до яких не можна торкатися, а екскурсовод – нічого цікавого не розповість. Тільки не в цьому випадку! Як виявилося, ми помилялися і дуже! До всього, що знаходиться в музеї можна не тільки торкатися, а й самим брати участь у наукових дослідженнях. Кожен з нас відчув себе експерементатором! І це тільки частинка всього того, що ми бачили…
Не можливо переповісти все що ми там побачили та описати радість і задоволення від відвідування цього музею!!!

Ну і як же, будучи в Одесі, не пройтись найзнаменитішими її місцями! Дерибасівська - одна з найпопулярніших вулиць Одеси. Її знають далеко за межами країни. Це символ міста.Прогулюючись по цій вулиці та Приморському бульвару, ми звернули увагу на цікаву й самобутню одеську архітектуру, яка без сумніву, створює імідж колоритного південного міста. Також, пройшлись Потьомкінськими сходами та Єкатеринською площею.

У нас лишилися приємні спогади та багато незабутніх вражень від цієї подорожі, і ми із задоволенням завітаємо до цього гостинного міста ще раз.

Висловлюємо щиру подяку відділу освіти, молоді та спорту Чаплинської селищної ради та КЗ «Чаплинський селищний будинок творчості дітей та юнацтва» за організацію такої цікавої, пізнавальної, насиченої та захоплюючої екскурсії!

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.